miercuri, 14 septembrie 2016

Recomand o vacanta Charter in Zakynthos

Pana in acest an nu am avut niciodata parte de o vacanta perfecta din toate punctele de vedere, din motive variate. Astfel ca am ales sa o planuiesc pana la cele mai mici detalii pentru a ma simti super alaturi de iubita mea si am optat pentru charter zakynthos. Am ajuns pe insula cu zborul direct din Bucuresti, totul a fost foarte confortabil si nici nu am pierdut timp aiurea prin aeroporturi. Imediat dupa ce am ajuns la hotel, am stat cateva minute si am pornit sa descoperim imprejurimile. Sunt foarte multe locuri de vazut si cu siguranta ca nici macar 2 saptamani nu sunt suficiente pentru a descoperi toate frumusetile insulei.


Am citit foarte multe reviewuri pe internet in care utilizatorii recomandau sa inchiriem o masina pentru ca e mai usor sa ajungi in locurile pe care vrei sa le vezi si asa a si fost. Pretul era de 30 de euro pe zi, benzina nu e foarte scumpa, asa ca nu am cheltuit foarte mult, iar in schimb experienta a fost una de neuitat. In plus, niciodata planul pe care ti-l pui la punct acasa nu il vei respecta cu strictete pentru ca tot timpul apar locuri noi de care nu stiai si care merita sa le descoperi.


Ne place foarte mult sa stam la soare, asa ca ne imparteam timpul, dimineata stateam putin la plaja, apoi vizitam ceva, iar apoi mai pe seara ne intorceam la plaja sa ne relaxam pentru ca este obositor sa fii tot timpul pe drumuri. Pot spune despre plaje ca m-au impresionat foarte mult, apa e curata, conditiile sunt grozave pentru toate gusturile, iar turistii provin din toata lumea, majoritatea fiind prietenosi si sociabili. Este incredibil sa te poti balaci intr-o apa transparenta careia ii pot vedea fundul chiar daca are si pana la 4 metri adancime, astfel ca recomand tuturor un charter zakynthos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu