duminică, 9 octombrie 2016

Cat dureaza colantarea integrala a masinii si unde o facem?

Exista multiple modalitati de personalizare a autoturismelor noastre, iar totul tine de gusturi si de bugetul alocat pentru o asemenea operatiune. Insa poate ca una dintre cele mai bune solutii la indemana soferilor este reprezentata de colantari auto integrale, procedura care este mult mai accesibila din punct de vedere financiar decat o vopsire obisnuita.

Mai ieftin

Asadar, pentru a vopsi un autoturism de clasa mica precum Opel Corsa, Fiat Tipo sau Volkswagen Polo, clientii trebuie sa scoata din buzunare nu mai mult de 1.000 de lei, in timp ce pentru a vopsi aceeasi masina ar fi trebuit sa pregateasca minim 1.000 de euro. Preturile variaza in functie de tipul autocolantului folosit, fiind si unele ceva mai scumpe care pot ajunge pana la 1.500 de lei, insa care promit o durata de viata de minim 5 ani. Cei care nu au nevoie de o perioada atat de lunga de timp si isi doresc sa faca mai multe schimbari de-a lungul anilor, pot opta pentru cea mai accesibila folie care rezista circa 2 ani.Diferite solutii

Clientii ce isi doresc sa opteze pentru serviciul de colantari auto integrale prefera de cele mai multe ori culorile alb perlat sau negru mat, acestea fiind populare in ultimii ani, insa exista mai multe nuante si culori care pot fi alese. De asemenea, proprietarii autoturismelor de lux, se orienteaza adesea catre folii transparente care doar sa protejeze vopseaua originala si costisitoare a masinilor impotriva pietricelelor de pe drumuri, a sarii sau a ghetii.

Mai rapid

Aceasta procedura este efectuata, de cele mai multe ori, in cateva ore, iar un singur element se colanteaza in circa 15 minute. In schimb, pentru a vopsi aceeasi masina este nevoie de cateva zile pana cand vopseaua sa se usuce complet, iar abia dupa soferii se vor putea bucura de noua fata a autoturismelor personale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu