joi, 29 ianuarie 2015

Ce aniversare surpriza am avut..Luna precendenta a fost celei mai bune prietene, care mi-a fost colega in scoala generala, si de care m-am apropiat mai mult in perioada liceului, chiar daca nu am fost in aceeasi clasa. Pentru ca a schimbat prefixul, a implinit 20 ani, una dintre cele mai frumoase varste, si pentru ca nu a avut majoratul pe care si l-a dorit atat de mult, am hotarat impreuna cu cateva prietene comune sa ii facem o surpriza de proportii, organizarea unei petreceri surpriza, alaturi de cei mai apropiati cunoscuti. 

Deoarece majoritatea prietenilor nostrii sunt comuni, a fost usor sa ii contactez si sa le spun ce aveam in gand si majoritatea dintre ei au fost extrem de incantati de idee. Unul dintre ei s-a gandit ca ar fi foarte frumos daca am apela la serviciile unei firme de inchiriere auto cu sofer, care sa o ia de acasa si sa o aduca in localul unde v-a avea loc party-ul. Ne-am strans la o cafenea cateva dintre fete si am pus toate detaliile la punct, si pentru ca tututor li se parut o idee draguta ca un sofer sa o ia de acasa, am bagat si asta in plan. Luiza, asa se numeste prietena mea, stia ca vine sa o ia un sofer care lucreaza pentru tatal tipului la care credea ca merge la petrecere, asa ca nu a banuit nimic.
Cand a ajuns si ne-a vazut pe toti acolo, chiar pe unii dintre prietenii ei din copilarie, a realizat ca, de fapt, a fost o surpriza pentru ea. A fost extrem de incantata, ne-a zis ca nu se astepta si ca este cea mai mare surpriza pe care i-a facut-o cineva vreodata, iar eu ma bucur ca am reusit sa fac asta pentru cea mai buna prietena. La multi ani, Liz!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu