marți, 11 noiembrie 2014

Sfaturi utile pentru a-ti decora casa ieftin

Fie ca ai casa desenata la modul cel mai simplu: in alb si negru, fie ca ai mobila din lemn de esenta tare desenata intr-o multitudine nebuna de culori….toate acestea reprezinta design-ul camerei sau al locuintei tale.
Avand in vedere ca nu toata lumea isi permite sa-si redecoreze spatiul in care locuieste de fiecare data cand are timp si chef trebuia sa apara o alternative viabila care sa fie ieftina si usor de aplicat. Asa au aparut stickerele decorative, folosite pentru prima data in Franta pentru decorarea vitrinelor magazinelor.
Avanatajul stickerelor este dat de faptul ca sunt usor de aplicat, ele lipindu-se foarte usor de perete si avand o rezistenta destul de sporita in timp. Din cate am inteles, redecorarea completa a unei camere normale nu ar trebui sa dureze mai mult de o ora, deci este o operatiune care se desfasoara destul de repede si care faci schimbari mari.

Avantajul stickerelor decorative este dat de faptul ca daca te plictisesti de ele este destul de ieftin si dureaza si foarte putin sa le dai jos si sa pui altele noi, cu o alta coloristica si un alt design.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu