luni, 18 ianuarie 2021

Dezinsectie. Deratizare. Dezinfectie.

         Dezinsectia, deratizarea si dezinfectia sunt serviciile pe care Pest Control Bucuresti le ofera, la cele mai eficiente si inalte standarde.

Insectele si acarienii daunatori, cum ar fi gandacii, molii, capuse, muste, tantari, plosnite, paianjeni, pureci, paduchi, si asa mai departe, pot cauza serioase probleme. Problemele pe care acestia le pot cauza sunt in principal cele care privesc sanatatea, atat a omului, cat si a animalelor, intrucat pot transmite boli contagioase si parazitare, atat la om, cat si la animale. Dar, acestia pot crea probleme care afecteaza si bunurile, respectiv mobilierul sau vestimentatia sau incaltamintea. Prin mijloace chimice si biologice, dezinsectia face posibila eliminarea si distrugerea insectelor si acarienilor daunatori, fiind ansamblul de masuri, extrem de important, care se iau pentru combaterea efectelor negative avute in vedere prin prezenta acestora in spatiul in care traim.

Problemele pe care rozatoarele, in special soarecii sau sobolanii le pot crea sunt din ce in ce mai grave si multiple. Acestea invadeaza atat spatiul interior, prezenta acestora fiind atat inauntrul casei sau in pereti, creand atat zgomote si alte neplaceri, cat si spatiul exterior, afectand culturi, recolte sau chiar animalele din curte. Pe langa acestea, bolile pe care soarecii sau sobolanii le pot transmite au capatat amploare, multe dintre ele ducand inclusiv la deces, daca nu sunt identificate sau timp sau tratate corespunzator. Deratizarea reprezinta ansambul de mijloace fizice si chimice, sau ecologice, prin care se procedeaza la limitarea, combaterea si distrugerea rozatoarelor.

Microorganismele, virusurile sau bacteriile sunt intalnite pe orice suprafata si le putem prelua de oriunde, pe maini, pe fata, pentru ca mai apoi sa le aducem in spatiul din casa, infectand orice suprafata. Dezinfectia reprezinta ansambul de mijloace de curatare, decontaminare, sterilizare a tututor supratefelor, obiectelor, bunurilor din spatiul interior, pentru distrugerea acestor bacterii si virusi, care pot duce la infectii severe sau intoxicatii si asa mai departe. Dezinfectia reprezinta cea mai buna aparare, intrucat se indeplinesc doua scopuri importante. Pe de o parte, se permite actiunea de distrugere impotriva acestora, iar pe de alta parte, se realizeaza preventia, avand in vedere ca un spatiu igienizat complet si corect, nu favorizeaza aparitia insectelor sau a altor tipuri de daunatori.

Pest Control Bucuresti ofera cele mai singure, satisfacatoare si inalte servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

 

Echipa noastra de profesionisti este specializata, certificata si acreditata pentru serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, astfel incat orice situatie neplacuta cu care va confruntati, sa fie solutionata la cele mai calitative si profesioniste standarde.

Depunem in acest senst toate diligentele sa asiguram un rezultat pe masura, rezolvarea si satisfactia clientilor nostri fiind cele mai importante si pe care punem accent. Suntem cei mai buni in ceea ce facem, avand o experienta indelungata in prestarea serviciilor de deratizare, dezinfectie si dezinsectie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu