marți, 29 noiembrie 2016

Inscriptionarea unei masini da mai mult trust unui brand

Exista mai multe modalitati prin care un brand sa fie promovat, insa cele mai inspirate firme aleg serviciul de inscriptionari auto, pus la dispozitie de Colantari Design din Bucuresti, unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar seriozitatea angajatilor va face diferenta. Prin acest serviciu se poate face publicitate la cele mai mici costuri in intreaga tara si nu numai, intrucat masinile cu insemnele unei firme vor fi vazute atat de pietoni, cat si de ceilalti soferi.

Asadar, atunci cand o companie detine o intreaga flota de autoturisme, acestea vor fi mult mai usor de reperat de catre ceilalti participanti la trafic, iar pe aceasta cale pot fi transmise numeroase mesaje menite sa atraga atentia celor din jur. In plus, cu siguranta ca o firma va fi vazuta mai bine daca isi marcheaza autoturismele, iar cel mai avantajos aspect este ca procedura nu implica costuri ridicate.

Calitatea serviciilor

In schimb, pentru ca inscriptionarile auto sa aiba succesul urmarit, este necesar ca foliile aplicate sa reziste foarte bine in toate conditiile, iar temperaturile sau conditiile meteorologice sa nu reprezinte o problema. Fie ca este vorba de autoturisme din clasa mica, de camioane, tiruri sau autoutilitare, fiecare dintre acestea vor putea fi inscriptionate, la Colantari Design folosindu-se cele mai bune autocolante.


Durata de viata


In functie de autocolantul folosit, durata de viata poate fi si de pana la 10 ani, in cazul celor mai rezistente si care sunt si cele mai costisitoare. Insa pentru cei care nu au astfel de nevoi si care isi doresc sa faca mai multe schimbari de-a lungul timpului, sunt disponibile autocolantele cu o durata de viata mai redusa si care sunt si mai accesibile. Mai mult, fiecare dintre acestea rezista foarte bine la zgaraieturi si de multe ori pot fi folosite chiar si pentru a masca micile defecte ale caroseriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu